Nordic Shoe & Bag Fair 2019
Nordic Shoe & Bag Fair 2019

14.08 - 16.08.2019

STOCKHOLM. På inköpsmässan Nordic Shoe & Bag Fair får du en överblick över säsongens alla nya kollektioner från en mängd välkända varumärken inom skor, väskor och accessoarer. Här hittar du ett brett utbud av exmpelvis sneakers, chunky, stövletter, cowboy boots, kängor och flip flops. Från exklusivt till street, för såväl barn som dam och herr. Mässan är dessutom ett utmärkt tillfälle att träffa branschkollegor och knyta kontakter.

Nordic Shoe & Bag Fair är en del av Stockholm Fashion District som är en mötesplats för showrooms, mässor, inköpsdagar, pop up-event och utbildningar för att främja och utveckla den svenska modeindustrin. 900 svenska och internationella varumärken visar varje säsong upp sina kollektioner eller deltar på de många evenemangen på Stockholm Fashion District.

 
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG