Nordic Shoe & Bag Fair 2020
Nordic Shoe & Bag Fair 2020

05.02 - 07.02.2020

NACKA. STOCKHOLM. Nordic Shoe & Bag Fair ger en överblick över säsongens alla nya kollektioner från en mängd välkända varumärken inom skor, väskor och accessoarer. Här hittar du ett brett utbud av exmpelvis sneakers, chunky, stövletter, cowboy boots, kängor och flip flops. Från exklusivt till street, för såväl barn som för dam och herr. Nordic Show & Bag Fair är en inköpsmässa varför mötesplatsen dessutom är ett utmärkt tillfälle att träffa branschkollegor och knyta kontakter.

Nordic Shoe & Bag Fair är en del av Stockholm Fashion District som är en mötesplats för showrooms, mässor, inköpsdagar, pop up-event och utbildningar. Samtliga för att främja och utveckla den svenska modeindustrin. 900 svenska och internationella varumärken visar varje säsong upp sina kollektioner eller deltar på de många evenemangen på Stockholm Fashion District.

 
Dela:
 
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

MONTERFÖRETAG

Godkänd
LIMExpo AB
Norrtälje

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Printoz
Örebro

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG