Information om
mässor & konferenser
för rätt målgrupp

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Observera att Alla Mässor aldrig står som arrangör för någon av evenemangen som listas på allamassor.se.

Mässor & Konferenser

Vi erbjuder en praktisk och strukturerad mäss- och konferenskalender för privatpersoner och företag som letar efter den perfekta mässan eller konferensen att besöka eller delta på. Här, tack vare en gedigen sökfunktion, guidar vi våra besökare årligen genom hundratals mässor och konferenser arrangerade i exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö och vare sig det är antikmässor, jaktmässor, tatueringsmässor, trädgårdsmässor, MC mässor eller båtmässor så hittar du information om dem hos oss. Från att till en början endast välkomna svenska evenemang listar vi nu även utländska mässor och konferenser arrangerade i exempelvis Danmark, Finland och Tyskland. Nationella som internationella.

Våra medlemmar

Vi har utvecklats till att bli en viktig webbplats för arrangörer av mässor och konferenser, och för företag som använder dessa som en av sina huvudsakliga exponeringskanaler, att nyttja genom att erbjuda dem att hos oss exponera sina evenemang. Och för att vi når ut till ett relevant mottagarsegment som består av människor med redan högt ställda förväntningar på vad de ska hitta, har sidan vuxit i popularitet bland våra medlemmar. Förutom att som arrangör kunna ladda upp information om sina mässor och konferenser eller som annat företag kunna presentera sin verksamhet på den profilsida det tilldelas, har våra medlemmar möjlighet att sprida sina nyheter till våra prenumeranter med hjälp av publiceringsverktyget Bevaka.

Statistik

På allamassor.se samlas människor som är intresserade av att besöka, ställa ut eller på annat sätt delta på mässor eller konferenser. Ca 90% av besökarna kommer från Sverige. Bästa besöksperiod är januari – maj samt augusti – december.

Besöksunderlag 2019

Användare 289 745

Sidvisningar 811 286

Sidvisningar per användare 2,80

Vilka är vi bakom Alla Mässor?

André Fagander
Grundare
[email protected]
Thor-Oscar Fagander
Grundare
[email protected]

Vill du kontakta oss?

Har du frågor eller funderingar rörande Alla Mässor eller våra medlemskap, så svarar vi gärna på dina frågor! Kom ihåg att vi är en samlingssida över mässor och konferenser och att vi därför inte står som arrangör för något av evenemangen som listas hos oss.
Nedan hittar du information om hur du smidigast tar kontakt med oss.

Skicka e-post

[email protected]

Skriv till oss så återkommer vi med svar
så snabbt som möjligt.

Chatta med oss

Live på sidan

Testa vår live chat direkt på sidan.
Du hittar den längst ner i högra
hörnet på din skärm.

Datumintervall
Generic filters
Välj typ
Fackmässa
Konferens
Publikmässa
Välj Län
Välj bransch
Välj stad
Välj land