Sekretess- och integritetspolicy

Sekretess- och integritetspolicy

Senast uppdaterad: 1 nov 2018

1. Vi är ansvariga för hanteringen av dina personuppgifter

Vi på Alla Mässor är ansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar till oss. För oss är det en självklarhet att alltid värna om din integritet och skydda dina personuppgifter enligt rådande lagstiftning så att du kan känna dig trygg med att lämna ut dem. Med detta vill vi nu förtydliga hur vi behandlar dina personuppgifter när du använder någon av våra tjänster eller då vi har e-postkorrespondens. Läsning om dataskyddsförordningen, GDPR, finns på Datainspektionens hemsida.

2. När, hur och varför hanterar vi dina personuppgifter?

Vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du registrerar dig för någon av våra tjänster (2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5):

I samband med att du registrerar ett evenemangskonto hos oss ombeds du, förutom information om ditt evenemang, även att uppge ditt telefonnummer samt för- och efternamn. Vi behöver denna information av dig dels för att vi ska veta att du är en fysisk person som ämnar publicera information om dina kommande evenemang, dels för att vi ska kunna kontakta dig om frågor angående dina publiceringar uppstår. Efter att registreringen är genomförd lagras dina uppgifter i en databas. I de fall ett företag eller en privatperson hör av sig till oss och vill komma i kontakt med dig angående dina evenemang, lämnar vi ut dina kontaktuppgifter till personen i fråga. I övrigt säljer vi aldrig dina uppgifter till tredje part.

Du som driver, eller representerar, en mäss- och konferensanläggning är välkommen att marknadsföra den hos oss genom att registrera ett konto. I samband med registreringen uppmanas du, tillsammans med företagets kontaktuppgifter, även att uppge dina personliga kontaktuppgifter så som för- och efternamn, telefonnummer samt e-post. Vi behöver dina personuppgifter då det kan komma att uppstå situationer då vi vill komma i kontakt med dig angående ditt medlemskap hos oss, eller om vi har synpunkter på den information som du lägger upp i egenskap av ditt företag eller av det företag som du representerar. Dina personuppgifter hanteras av oss och lagras i vår databas utom räckhåll för obehöriga utomstående. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part.

Du som är egen företagare eller representant för ett företag är välkommen att registrera ett företagskonto hos oss i marknadsföringssyfte. I samband med registreringen uppmanas du, tillsammans med företagets kontaktuppgifter, även att uppge dina personliga kontaktuppgifter så som för- och efternamn, telefonnummer samt e-post. Vi behöver dina personuppgifter då det kan komma att uppstå situationer då vi vill komma i kontakt med dig angående ditt medlemsskap hos oss, eller om vi har synpunkter på den information som du lägger upp i egenskap av ditt företag eller av det företag som du representerar. Dina personuppgifter hanteras av oss och lagras i vår databas utom räckhåll för obehöriga utomstående. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part.

Som prenumerant av våra nyhetsbrev databaslagrar vi din e-postadress. På så sätt kan vi fortsatt förse dig med nyheter angående kommande mässor och tävlingar. Din e-postadress säljs aldrig till tredje part och om du inte längre vill prenumerera på våra nyhetsbrev, finns möjligheten att avsäga sig dessa. Att prenumerera på våra nyhetsbrev kräver inte att man lämnar ut några personuppgifter.

Med hjälp av vårt bevaka-verktyg kan du som är intresserad få de senaste evenemangs- och produktnyheterna inom en viss bransch direkt till din inkorg. För att möjliggöra denna tjänst databaslagras ditt för- och efternamn, din e-postadress samt dina valda intresseområden i samband med att du ansluter till tjänsten. Dessa uppgifter säljs aldrig till tredje part. Om du inte längre vill prenumerera på våra automatiska utskick, finns möjligheten att avsäga sig dessa.

3. Lagring av e-post

Vi sparar bara e-post som behövs för att vi ska kunna utföra vårt arbete i syfte att upprätthålla korrespondens mellan berörda. All annan e-post raderas. Med hjälp av användarnamn och lösenord skyddas sparad e-post från obehörig åtkomst från utomstående.

4. Dina rättigheter när vi behandlar dina personuppgifter

När vi behandlar dina personuppgifter har du laglig rätt att få tillgång till vilka uppgifter vi behandlar om dig och att få dina uppgifter raderade. Vänligen kontakta oss om du vill veta vilka uppgifter vi har lagrade om dig eller om du vill få dem raderade.

5. Cookies på allamassor.se

På allamassor.se använder vi följande typer cookies för att förbättra din upplevelse:

  • Sessions-cookies. Dessa hjälper oss att komma ihåg och känna igen din webbläsare så att du problemfritt kan använda vår webbplats. Den här typen av cookies sparas inte permanent i din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Fasta cookies. Den här typen av cookies är ett slags textfil som gör att vi känner igen dig vid ett återbesök och så att du slipper få upp samma meddelanden varje gång du besöker vår webbplats. De fasta cookiesarna lagras i din dator.
  • Tredjepartscookies. Vi använder även cookies för att kunna skicka data till externa aktörer för trafikmätning och beteendeanalys av webbplatsen, så att vi hela tiden kan förbättra den.

Lagring av cookies: Du kan närsomhelst stänga av lagring av cookies i din webbläsares sekretessinställningar. 

Kontakt

André Fagander
Alla Mässor
[email protected]


Generic filters
Filter by Custom Post Type
Välj typ


Fackmässa


Konferens


Publikmässa

Välj Län

Välj bransch

Välj stad

Välj land


 

Håll dig uppdaterad!

 
Med vårt smarta bevaka-verktyg missar du ingen viktig mässa!

 

Är du trött på att leta mässor?

Vi skickar ett mail till dig när något nytt matchar dina bevakningar.
X Stäng

Är du trött på att ständigt leta mässor?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
 

 

TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG