Sekretess- och integritetspolicy

Sekretess- och integritetspolicy

Senast uppdaterad: 15 feb 2022

Vi är ansvariga för hanteringen av dina personuppgifter

Vi på Alla Mässor är ansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar till oss. För oss är det en självklarhet att alltid värna om din integritet och skydda dina personuppgifter enligt rådande lagstiftning så att du kan känna dig trygg med att lämna ut dem. Med detta vill vi nu förtydliga hur vi behandlar dina personuppgifter när du använder vår tjänst eller då vi har e-postkorrespondens. Läsning om dataskyddsförordningen, GDPR, finns på Datainspektionens hemsida.

Lagring av personuppgifter

Vi sparar bara e-post och övriga personuppgifter som behövs för att vi ska kunna utföra vårt arbete i syfte att upprätthålla korrespondens mellan berörda. All annan e-post raderas. Med hjälp av användarnamn och lösenord skyddas sparad e-post från obehörig åtkomst från utomstående.

Dina rättigheter när vi behandlar dina personuppgifter

När vi behandlar dina personuppgifter har du laglig rätt att få tillgång till vilka uppgifter vi behandlar om dig och att få dina uppgifter raderade. Vänligen kontakta oss om du vill veta vilka uppgifter vi har lagrade om dig eller om du vill få dem raderade.

Cookies på allamassor.se

På allamassor.se använder vi följande typer cookies för att förbättra din upplevelse:

  • Sessions-cookies. Dessa hjälper oss att komma ihåg och känna igen din webbläsare så att du problemfritt kan använda vår webbplats. Den här typen av cookies sparas inte permanent i din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Fasta cookies. Den här typen av cookies är ett slags textfil som gör att vi känner igen dig vid ett återbesök och så att du slipper få upp samma meddelanden varje gång du besöker vår webbplats. De fasta cookiesarna lagras i din dator.
  • Tredjepartscookies. Vi använder cookies för att kunna skicka data till externa aktörer för trafikmätning och beteendeanalys av webbplatsen, så att vi hela tiden kan förbättra den

Vi använder Google Advertising Products som leverantör av de annonser som visas på vår webbplats. Cookies används för anpassade och icke-anpassade annonser.

Läs mer om hur Googles policys här: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Lagring av cookies: Du kan närsomhelst stänga av lagring av cookies i din webbläsares sekretessinställningar eller radera dem enligt:

Safari https://support.apple.com/kb/PH17191?locale=sv_SE&viewlocale=sv_SE

Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=se

Microsoft Internet Explorer https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11

Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/sv/kb/ta-bort-kakor-informationen-webbplatser-lagrat?redirectlocale=sv&redirectslug=Ta+bort+kakor

Opera https://blogs.opera.com/news/2015/08/how-to-manage-cookies-in-opera/

Samtycke

När du besöker vår webbplats ombeds du att antingen godkänna eller avvisa användningen av cookies. Ditt samtycke gäller för domänen: www.allamassor.se.

Kontakt

André Fagander
Alla Mässor
[email protected]

Datumintervall
Generic filters
Välj typ
Fackmässa
Konferens
Publikmässa
Välj Län
Välj bransch
Välj stad
Välj land