Borlänge Öl & Whiskymässa 2024

Borlänge Öl & Whiskymässa 2024

8 november 2024 - 9 november 2024

BORLäNGE. På Borlänge Öl & Whiskymässa får du möjligheten att utforska en värld av nya smaker inom öl, whisky och rom. Mässan, som hålls på Quality Hotel Galaxen, erbjuder en unik plattform för deltagare att berika sina kunskaper genom olika provningar.

Mässan är en samlingspunkt för entusiaster och nyfikna själar som vill upptäcka och fördjupa sig i världen av dessa ädla drycker. På plats kommer du att stöta på ett brett utbud av öl, whisky och rom från olika delar av världen, var och en med sin egen unika karaktär och smakprofil.

Under mässan finns det möjlighet att delta i spännande provningar, där kunniga experter guidar dig genom smakernas nyanser och delar med sig av intressant information om dryckernas historia och tillverkning. Det är en chans att fördjupa din förståelse för dessa traditionella drycker och samtidigt njuta av en social och trivsam atmosfär.

Quality Hotel Galaxen utgör den perfekta platsen för detta evenemang, med sina bekväma faciliteter och en atmosfär som är särskilt utvald för att passa samman med kvaliteten och elegansen hos öl, whisky och rom.

Oavsett om du är en erfaren connaisseur eller nybörjare inom världen av öl, whisky och rom, kommer Borlänge Öl & Whiskymässa att erbjuda en minnesvärd och smakfull upplevelse för alla deltagare. Det är en möjlighet att utöka dina smaklökar, lära dig mer om dryckernas komplexitet och samtidigt njuta av en trevlig stund med likasinnade.
Sök evenemang