Dala Game Fair 2024

Dala Game Fair 2024

24 maj 2024 - 26 maj 2024

BORLäNGE. Nu tar Dala Game Fair krafttag den 24-26 maj 2024. I år satsar vi väldigt stort på flera områden.

I år har vi flyttat mässan och har den på det otroligt vackra Romme Alpin. Vi bygger upp mässan i olika kategorier: hund - jakt - fiske - friluftsliv - skog och barnområde. Det kommer också finnas tillgång till en massa delikatesser i form av olika charkvaror på området.

Heli Air Sweden kommer finnas på plats med en helikopter som kommer ta med människor på en rundtur i det vackra området.

Stora profiler på området
I år har vi också fått hit ett helt fantastiskt namn inom hundvärlden. Ingen mindre än Mathias Westerlund från Hundskolan Vision kommer hit och kommer röra sig på området och även föreläsa. Som om inte detta vore nog så gästas vi också av Peter Ekeström från Peter @ dogworks som även han kommer att hålla föredrag hos oss.

I år har vi flyttat Dala Game Fair från Falun till Romme Alpin i Borlänge och vi har en otroligt fin plats att vara på. Vi har landets största fiskeprofiler på plats i år. Vad sägs om Tobias Fränstam, Jens Byholm, Daniel Nilsson, Mikko Seppännen, David Lundqvist, Jimmy Johansson, Anton Tsvetkov samt Emma och Elin från Fiske tw.

En helt ny sak är vårt stora barnområde där vi kommer ha folk som har massor med olika aktiviteter för barnen på området. Scouterna kommer bl a att vara där och vi kommer ha en flugfiskeskola för barnen med inte mindre än den eminenta spödesigner och superkastare Ola Spång.

Vi har också på fiskeområdet Ola Spång, Världsmästare, Worldcup mästare, Europa mästare i casting med flugspö som kommer visa upp sig.

Detta året har vi en fantastisk samling med stora namn och vi är mer än övertygade att med dessa namn kommer vi att få dit en stor publik.

Föreläsningar
Vi kommer ha föreläsningar på två ställen i år. De stora föreläsarna kommer vara på en utomhusscen med en stor led-tv i bakgrunden så att alla ska få kunna ta del i detta. Andra föreläsare kommer hålla till inomhus i en stor konferenslokal som tar 200 personer i biosittning. Naturligtvis med toppmodern utrustning.

Vårt koncept
Vårt koncept bygger på upplevelse och därför kommer vi på varje område också ha avspärrade ytor där företag kan gå in och visa upp sig eller ha en show.
På vårt hundområde kommer det vara massor av uppvisningar. Bl a Märta Andersson 3:a på VM visar upp freestyle med sin hund.

Boende
Mitt på området har vi ett stort hotell där det är mycket fördelaktiga priser att bo på. Alla priser är inkl frukost och en helt fantastisk middagsbuffé.

Varmt välkomna till Dala Game Fair i Borlänge och tre fantastiska dagar på Romme Alpin.

    Sök evenemang