Sportfiskemässan 2020

Sportfiskemässan 2020

20.03 - 22.03.2020

STOCKHOLM. På Sportfiskemässan i Stockholm träffas människor med det gemensamma intresset för sportfiske och fiskevård. Här tar de del av de senaste nyheterna, prova på aktiviteter, delta i tävlingar, spana in båtar, få experttips från utställarna och boka sin nästa fiskeresa. Sportfiskemässan är Sveriges största i sitt slag och lockar årligen tusentals fiskeintresserade från hela landet.

Mässan välkomnar besökare av alla åldrar och kunskapsnivåer. Stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Alla är välkomna att njuta av en av svenskarnas absolut största fritidsintressen.

2019 lockade mässan hela 15 140 personer när den arrangerades på Elmia i Jönköping.

 
Dela:

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

 • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

  X Stäng

  Är du trött på att ständigt leta mässor?

  Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
   

   

  TÄLT

  REKLAMPRODUKTER

  MONTERFÖRETAG