Båtmässan Göteborg 2021
Båtmässan Göteborg 2021

06.02 - 14.02.2021

GöTEBORG.  

OBS! Inställd med anledning av covid-19. Arrangeras åter 5-13 februari 2022.


På Båtmässan i Göteborg är livet på och kring vattnet den gemensamma nämnaren både bland besökarna och utställarna.

Här, på Svenska Mässan i Göteborg, botaniserar du bland över 425 båtar och ett stort utbud av utrustning och tillbehör för motorbåt, segling, sportfiske och övrigt vattenliv. Över 300 utställare står till ditt förfogande i dagarna nio för att hjälpa dig med ditt nästa båtköp eller ge tips om underhåll och service. Detta för att din kommande säsong på vattnet ska bli så lyckad och givande som möjligt.

Båtmässan, som man årligen arrangerar i februari månad, är först ut av alla Nordens båtmässor. Därför presenterar man mängder av nyheter på just Båtmässans och Svenska Mässans mässgolv.

Mässan erbjuder mängder av prylar till din båt till fantastiska mässpriser. Men också ett gediget och inspirerande scenprogram som gör ditt båt- och vattenliv bättre, roligare, säkrare och ännu mer meningsfullt. Evenemanget välkomnar alla åldrar och intressenivåer, inte minst de yngre för vilka skattjakt och båtbyggeri arrangeras.

2020 lockade Båtmässan i Göteborg hisnande 58 490 besökare vilket gör den till en av Europas största och populäraste båtmässor! 2021 arrangerar man mässan 6-14 februari.

 

OBS! Inställd med anledning av covid-19. Arrangeras åter 5-13 februari 2022.Betygsätt det här evenemanget
[Total: 1   Average: 5/5]

Dela:
 
 
KATEGORI : båtmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

 
 

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.