MC Mässan 2021

  MC Mässan 2021

  29.01 - 31.01.2021

  STOCKHOLM. OBS! MC-Mässan 2021 är inställd.

  MC Mässan i Stockholm är Sveriges och en av Nordens största, årliga mässor för dig som har en förkärlek till motorcykel, moped eller ATV - och alla dess tillbehör. På schemat på MC Mässan står imponerande och fartfyllda uppvisningar, spännande tävlingar och gedigna testbanor. Och givetvis finns hundratals utställande företag på plats som alla är ivriga att presentera säsongens nyheter och trender. Branschens främsta företag. Just för dig.

  Det är också på MC Mässan i Stockholm som du träffar alla sköna människor som delar samma intresse som du: att frossa i fordon på två hjul. Oavsett ålder eller om du är nybörjare, entusiast eller den värsta av nördar så finns här något för dig. Så boka in 29-31 januari 2021 i Stockholm i alla dina kalendrar, för då blir det åka av!

  2020 lockade man närmare 38 000 hängivna besökare när mässan arrangerades på Svenska Mässan i Göteborg. Och liksom då, siktar man även 2021 på att vara årets absoluta höjdpunkt på den svenska motormässkartan.

  OBS! MC-Mässan 2021 är inställd.
  Dela:
   
   

  FÖR UTSTÄLLARE

  Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

  Uppladdad av: Alla Mässor

  Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.