MC Mässan 2024

MC Mässan 2024

26 januari 2024 - 28 januari 2024

ÄLVSJö. STOCKHOLM. MC Mässan i Stockholm äger rum på Stockholmsmässan och är Sveriges och en av Nordens största mässor för dig som har en förkärlek till motorcykel, moped eller ATV - och alla dess tillbehör. På schemat står imponerande och fartfyllda uppvisningar, spännande tävlingar och gedigna testbanor. Och givetvis finns hundratals utställande företag på plats som alla är ivriga att presentera säsongens nyheter och trender. Branschens främsta företag just för dig.

Det är också på MC Mässan på Älvsjömässan i Stockholm som du träffar alla sköna människor som delar samma intresse som du: att frossa i fordon på två hjul. Oavsett ålder eller om du är nybörjare, entusiast eller den värsta av nördar så finns här något för dig. Så boka in 26-28 januari 2024 i Stockholm i alla dina kalendrar, för då blir det åka av!

Senast mässan arrangerades lockade man närmare 38 000 hängivna besökare och precis som då siktar man även i år på att vara årets absoluta höjdpunkt på den svenska motormässkartan.