Svenska Cykelmässan 2020
Svenska Cykelmässan 2020

20.03 - 22.03.2020

GöTEBORG. På Cykelmässan på Svenska Mässan i Göteborg hittar du de senaste nyheterna, trenderna och produkterna inom alla typer av cykling, vare sig det rör sig om racercyklar, mountainbikes, stadscyklar eller lastcyklar. Och oavsett om du är en ren cykelfantast, precis lärt dig cykla, tävlar i cykling eller bara tar ut cykeln när våren står för dörren har mässan något för dig!

Du har även chans att träffa de cykelklubbar, föreningar och organisationer som får Cykelsverige att rulla. Dessutom bjuder man på mängder av spännande events, seminarier och prova på-aktiviteter som gör ditt besök till en upplevelse för alla sinnen. Kanske är det på Sveriges främsta cykelmässa som du hittar din nästa semester!

  
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG