Stockholm Hundmässa 2019
Stockholm Hundmässa 2019

14.12 - 15.12.2019

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Stockholm Hundmässa på Stockholmsmässan 14-15 december 2019 är en av Sveriges största hundevenemang och innehåller hundutställning, tävlingar, aktiviteter och mässa. Här beskådar du inte färre än 8000 tjusiga hundar av 325 olika raser i en av Europas största hundutställningar. Du tittar på tävlingar i hundsport av världsklass och beskådar en rad andra uppvisningar. Och köper alla tillbehör du behöver till din hund. Vare sig det är ett nytt koppel, foder eller en ny leksak.

Dessutom träffar du tusentals hundägare som du har möjlighet att utbyta erfarenhet med. Oavsett om du redan är hundägare eller planerar att bli. I vilket fall som helst ger Stockholm Hundmässa dig alla de tips och råd du behöver får att ditt hundägande blir så lyckat som möjligt.Dela:
 
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Einarsson Profildesign
Hoppa till sida:
1 2

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG