Ransäters Antik & Samlarmässa 2024
Ransäters Antik & Samlarmässa 2024

9 augusti 2024 - 10 augusti 2024

RANSäTER. Ransäters Antik & Samlarmässa är årets stora höjdpunkt i Värmland för alla antikälskare. Det är inte bara den största antikmässan i regionen, utan den lockar också utställare och besökare från hela landet. Med sina imponerande 340 säljplatser erbjuder antikmässan en enorm mångfald av föremål och ting, vilket gör den till en verklig skattjakt för alla samlare och entusiaster.

Oavsett om du är på jakt efter antika möbler, vintagekläder, keramik, konstverk eller andra unika föremål, kommer du garanterat att hitta något i din smak på Ransäters antikmässa. Utställarna sträcker sig över hela spektrumet av antikvitetshandeln och erbjuder ett brett urval av varor från olika tidsperioder och stilar.

Med tiotusentals föremål till försäljning finns här något för alla. Och det är inte bara utbudet som imponerar, utan även kvaliteten på de utställda objekten. Mässan lockar till sig erfarna säljare och experter som är kunniga inom sina områden och kan erbjuda råd och information om de olika föremålen.

Ransäters Antik & Samlarmässa är mer än bara en plats att köpa och sälja antikviteter. Det är en mötesplats för likasinnade människor som delar samma passion och intresse för historiska föremål och kulturarv. Det är en chans att träffa andra entusiaster, utbyta erfarenheter och kanske till och med lära sig något nytt om olika antikviteter och deras historia.

Antikmässan äger rum i den charmiga byn Ransäter, vilket ger den en extra touch av idyll och mysighet. Besökare kan njuta av den vackra omgivningen och samtidigt utforska de olika montrarna och stånden.KATEGORI : antikmässor