Meeting X-press Uppsala 2019
Meeting X-press Uppsala 2019

23.10 - 23.10.2019

UPPSALA. Meeting X-press i Uppsala är ett business-speedmeeting event, som är glatt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen traditionell mässa utan ett event med färre medverkande mötesföretag och inbjudna besökare. Du kommer att få några minuter till bords med samtliga medverkande mötesaktörer. Här erbjuds du fantastiska möjligheter att ställa frågor och få inspiration inför era kommande konferenser och aktiviteter. Vi bjuder alla besökare på en god frukost med brunch-känsla.

Kostnadsfritt event men förhandsanmälan är nödvändig då vi har ett begränsat antal platser: https://www.actionfairs.se/massor-events/meeting-x-press-uppsala/

Eventet arrangeras i samarbete med Elite Hotel Academia och genomförs i Bishop Arms restaurang på entréplan. Vi kommer ha öppet exklusivt för våra gäster under detta event, mellan cirka 09:00-12:00. Du ges mer och fullständig information efter din anmälan är godkänd.
Dela:
Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG