Littfest 2024
Littfest 2024

14 mars 2024 - 16 mars 2024

UMEå. Littfest är en årlig litterär festival som hålls i Umeå Folkets Hus. Festivalen samlar författare, poeter, journalister och andra personer från litterära världen för att delta i olika seminarier, föreläsningar, workshops, läsningar och andra evenemang. Målet med Littfest är att sprida kärleken till litteraturen och att skapa en mötesplats där folk kan träffa och upptäcka nya författare och verk.

Festivalen erbjuder ett brett utbud av litterära aktiviteter, med inriktning på både skönlitteratur och faktaböcker, samt poesi och dramatik. Besökare kan delta i föreläsningar med författare, delta i litterära workshops, lyssna på poesi- och berättelsekvällar, och besöka utställningar av böcker och annat litterärt material. Deltagare kan också träffa författare och andra kulturella gäster, och få en unik inblick i den senaste litterära scenen i Sverige och internationellt.

Littfest är också känt för sin inkluderande och tillgängliga atmosfär, där alla är välkomna att delta och delta i olika aktiviteter. Festivalen hålls under en helg i Umeå och erbjuder en mängd olika evenemang. Littfest är en unik möjlighet för litterära entusiaster att träffa sina favoritförfattare och upptäcka nya verk och idéer.

KATEGORI : bokmässor

Sök evenemang