InkSkövde Tatueringsmässa 2019
inkskövde
inkskövde
inkskövde
inkskövde

InkSkövde Tatueringsmässa 2019

25.10 - 26.10.2019

SKöVDE.

Välkomna!


Vi ser verkligen fram emot att få arrangera andra året av InkSkövde Tatueringsmässa 2019. På mässan kommer du kunna träffa mer än 50 st professionella tatuerare från hela världen och du kommer att få möjlighet att tatuera dig på plats. Under helgen kan du också handla kläder i Commmerce, köpa och titta på konst & hantverk som skapas under mässan, skaffa en piercing, m.m, umgås med vänner i baren och en hel del annat skoj helt enkelt.


Vi tror att intresset för detta tatueringsevent bara kommer att växa, vi jobbar med att utveckla och förbättra oss hela tiden. Mässan kommer hållas på Laserdome Pub & restaurang som ligger i Commerce, ett köpcentrum i Skövde centrum med ca 50 butiker och restauranger.


Öl- & matförsäljning kommer finnas på plats.


Har du redan en favorit bland mässans Tattoo Artister och vill vara säker på att gadda dig under mässan? Missa då inte att kontakta tatueraren via InkSkövde sociala medier för att boka din tid redan nu! Det kommer också att finnas Drop-in under mässan.


Rullstolsplatser bokas via Skövde turistbyrå på 0500-446688. Ledsagare går gratis.


Öppettider:


Fredag 25/10 14.00 - 00.00


Lördag 26/10 11.00 - 23.00


Barn upp till 12 år går in gratis.


Mer info: www.inkskovde.se


Vill du följa oss i planeringen och förberedelserna och få information så rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut alla nyheter. @inkskovde


Instagram: @inkskovde


Facebook: Inkskovde


Köp biljetter tryggt och säkert via ticketmaster.se


Vi ses snart!!

Dela:
 
 
  • inkskövde
  • inkskövde
  • inkskövde
  • inkskövde
KATEGORI : tatueringsmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Reklamvision
Stockholm

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
Tält & Event

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.