Hantverksmässa i Brunskog 2024

Hantverksmässa i Brunskog 2024

28 juni 2024 - 30 juni 2024

BRUNSKOG. Hantverksmässan i Brunskog är en välrenommerad hantverksmässa och en av de största i hela Västsverige. Med sina cirka 120 utställare erbjuder mässan en imponerande bredd av högkvalitativa hantverksprodukter och unika konstverk.

Kvaliteten på utställarna är en av mässans stora styrkor. Varje utställare har noggrant valts ut för att säkerställa att besökarna får uppleva det bästa av regionens hantverksskicklighet. Här kan besökarna förvänta sig att hitta allt från vackert snidade träföremål till handvävda textilier, keramik, glaskonst och mycket mer. Utställarna är passionerade och kunniga inom sina områden och delar gärna med sig av sin expertis till besökarna.

En annan spännande aspekt av Hantverksmässan i Brunskog är möjligheten för besökarna att delta i workshops. Dessa workshops ger en unik chans att få en inblick i olika hantverkstekniker och prova på att skapa egna små konstverk under ledning av skickliga hantverkare.

För de som är intresserade av mode erbjuder mässan även en spännande modevisning. Här kan besökarna få inspiration från de senaste kollektionerna från utställarna.

Hantverksmässan i Brunskog är inte bara en plats för att köpa och sälja hantverksprodukter, det är också en sammanstrålning av hantverkare, konstnärer och besökare som delar en gemensam kärlek till handgjorda föremål och kreativt arbete. Atmosfären är inspirerande och välkomnande, och det finns alltid möjlighet att diskutera med utställarna, ta del av deras berättelser och få en djupare förståelse för de olika hantverkstraditionerna.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i informationen som vi ger om den här mässan.
KATEGORI : hantverksmässor

Sök evenemang