Båtmässan Allt för Sjön 2021
Båtmässan Allt för Sjön 2021

05.03 - 14.03.2021

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Båtmäsan Allt för Sjön i Stockholm är den största av båtmässor som arrangeras i Sverige. Här träffar du motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster och alla andra som också älskar den marina livsstilen. Båtmässan Allt för Sjön är med andra ord mässan för dig som gillar att aktivera dig på sjön och är intresserad av båtar och tillbehören till dessa. Vare sig det är vackra segelbåtar, snabba motorbåtar eller unika träklassiker så hittar du dem här. Och bli inte förvånad om utställarna erbjuder sina produkter till mässpriser! Dessutom lyssnar du på intressanta och spännande föredrag och tar del av de senaste nyheterna och trenderna.

Båtmässan Allt för Sjön lockar årligen cirka 400 utställare och 70 000 besökare. Det gör den till den mest självklara mötesplatsen för branschen och ett slags förberedelse inför sommarens alla vattenäventyr. 2021 äger mässan rum 5-14 mars. Och som vanligt är det Stockholmsmässan i Älvsjö som gäller.
Dela:
 
 
KATEGORI : båtmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

MONTERFÖRETAG

Godkänd
LIMExpo AB
Norrtälje

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
IGO Profil
Malmö

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
Tält & Event

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.