Allt för Sjön 2024
Allt för Sjön 2024

7 mars 2024 - 10 mars 2024

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Båtmässan Allt för Sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö i Stockholm är den största av båtmässor som arrangeras i Sverige. Här träffar du motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster och alla andra som också älskar den marina livsstilen. Båtmässan i Stockholm är med andra ord mässan för dig som gillar att aktivera dig på sjön och är intresserad av båtar och tillbehören till dessa. Vare sig det är vackra segelbåtar, snabba motorbåtar eller unika träklassiker så hittar du dem på Allt för Sjön. Och bli inte förvånad om utställarna erbjuder sina produkter till mässpriser! Dessutom lyssnar du på intressanta och spännande föredrag och tar del av de senaste nyheterna och trenderna.

Allt för Sjön 2024 äger rum både 7-10 mars och 14-17 mars. 

 
Classic Boat Show

Classic Boat Show är världens största utställning av svenska båtklassiker i plast och trä och numera ett stående inslag under båtmässan i Stockholm. En för många tradition och favoritpunkt under mässdagarna. Classic Boat Show innehåller dessutom alltid en specialutställning och utställning med båtklubbar och föreningar som brinner för att bevara den svenska båthistorian.

 
För hela familjen

För de yngre erbjuder Allt för Sjön och dess utställare en rad aktiviteter, bland annat surfsimulator, sagostunder, knopskola, makramépyssel, sjövettskola, ansiktsmålning och glittertatueringar.

Båtmässan Allt för Sjön lockar årligen cirka 400 utställare och 70 000 besökare. Det gör den till den mest självklara mötesplatsen inom båtliv och ett slags förberedelse inför sommarens alla vattenäventyr.