Antikmässan i Stockholm 2025

Antikmässan i Stockholm 2025

6 mars 2025 - 9 mars 2025

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Antikmässan i Stockholm är en årlig händelse som lockar besökare från hela landet. Mässan äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö och har funnits sedan 1970-talet. Den är ett populärt tillfälle för såväl professionella samlare som nybörjare att hitta unika föremål och antikviteter.

Mässan har ett brett utbud av olika saker att erbjuda, med allt från möbler och konstverk till silver och glas. Du hittar allt från vackra antika möbler som kronan på verket i ditt hem till unika föremål som du kan samla på. Det finns alltid något för alla smaker och plånböcker.

Men Antikmässan i Stockholm är inte bara en mötesplats för försäljning av antikviteter. Mässan är också en bra möjlighet att lära sig mer om olika antikviteter och hur man kan vårda och bevara dem på bästa sätt. Det finns olika föredrag och seminarier under mässan som riktar sig till den som vill lära sig mer om antikviteter.

Antikmässan i Stockholm är en händelse som verkligen har något för alla. Oavsett om du är professionell samlare eller bara är nyfiken på antikviteter, så finns det något för dig att upptäcka på mässan. Så missa inte chansen att besöka Antikmässan i Stockholm nästa gång den äger rum!

2025 äger Antikmässan i Stockholm rum 6-9 mars.
Sök evenemang