Antikmässan 2021
Antikmässan 2021

18.02 - 21.02.2021

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Antikmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö är Nordens största bland antikmässor och lockar årligen närmare 30 000 nyfikna besökare i dagarna fyra. Det är således ett faktum att det är just här som du har störst chans att fynda ditt nästa unika, klassiska och vackra föremål. Ett föremål främst av typen antikviteter, vintage, tyger, modern design, konst, kuriosa men också byggnadsvård. Alla produkter går att köpa på plats från de cirka 250 utställarna. Med andra ord är föremålen redo för dig att ta med hem och berika ditt hus eller lägenhet med.

På Antikmässan träffar du dessutom kunniga experter, lyssnar till intressanta föredrag och tar del av trendanalyser och magiska inspirationsutställningar. Här finns definitivt något för alla smaker.

Första upplagan av Antikmässan arrangerades 1978. Numera äger den rum varje år i februari. Mässan är en av flera antikmässor  som arrangeras i Sverige.
Dela:
 
 
KATEGORI : antikmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Krokodil Profil

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
Abip Company Invest AB
Hammarö
Hoppa till sida:
1 2 3 4 5

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.