Bli medlem

Nu är du snart klar!

OBS! Din registrering är ännu inte slutförd. Innan du kan komma i gång behöver vi veta vilket typ av medlemskap som lämpar sig för er verksamhet. Arrangerar ni mässor eller konferenser? Brukar ni delta som utställare? Riktar ni er till företagen som ställer ut? Tillhandahåller ni en möteslokal? Vänligen välj ett av tre alternativ nedan.

Säg JA! till smartare spridning

Våra medlemskap är utformade för att underlätta och effektivisera ditt företags marknadsföring och hjälpa er att träffsäkert nå ut till er målgrupp - vare sig ni driver en mäss- eller konferenslokal eller arrangerar, ställer ut eller på annat sätt deltar på mässor eller konferenser. Börja med att välja ett av nedan tre alternativ som passar in på er verksamhet.

Era evenemang i Sveriges största mäss- och konferensguide

Attrahera fler utställare och besökare till er kommande mässa eller konferens  genom att ladda upp information om den hos oss. Publicera de senaste nyheterna om den direkt på allamassor.se och sprid med publiceringsverktyget Bevaka. Dessutom tilldelas ditt företag en profilsida där du har möjlighet att berätta för våra läsare om er verksamhet.

Arrangör

Både evenemangen du laddar upp och ditt företags profilsida utrustas med kontaktformulär, så att våra besökare kan kontakta er direkt

Möteslokal

Ladda upp era nyheter direkt på allamassor.se och sprid dem med prenumerationsverktyget Bevaka

Visa upp er möteslokal för våra besökare

Promota er möteslokal för våra besökare genom att exponera den hos oss. Att synas med sin lokal på Sveriges mäss- och konferensguide ska vara en självklarhet.

Bestäm hur du vill presentera ditt företag

Få möjligheten att bli kontaktade av våra besökare via kontaktformuläret på ditt företags profilsida, publicera era senaste nyheter och sprid dem med publiceringsverktyget Bevaka. För alla som tecknar medlemskapet Premium eller PremiumPlus ingår boken Mässguru – Så lyckas du som utställare från idé till succé skriven av Mikael Jansson, Maria Jansson, utan extra kostnad.

Utställare

Ett medlemskap hos oss är ett medlemskap för dig som värnar om ditt företag

Vad är smart spridning?

Vad är smart marknadsföring?

Med publiceringsverktyget Bevaka sprider du ditt företags budskap vidare till privatpersoner och nyhetsredaktioner runt om i Sverige som har valt att bevaka just er bransch. När du publicerar en händelse på allamassor.se, når ni alltså inte bara ut till våra besökare utan även till människor som själva har valt att ta emot er information. Smart va?
> Dessa redaktioner bevakar din bransch just nu.