Vanliga frågor & svar

Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss, men i vissa fall behöver du inte göra det. Här har vi samlat vanliga frågor och svar om Alla Mässor.

Frågor om medlemskapet

Jag är arrangör av en mässa och vill nå ut till era besökare. Hur gör jag?

Vi erbjuder i dagsläget tre olika typer av medlemskap för arrangörer: BASIC, ett kostnadsfritt alternativ för dig som vill kunna ladda upp basal information om dina kommande evenemang och ligga mer eller mindre passivt i medlemsregistret med en sparsam profilsida med kort information om ditt företag samt PREMIUM och PREMIUMPLUS, för dig som vill få ut maximalt av tjänsten och själv kunna skräddarsy hur dina evenemang och din profilsida ska presenteras med exempelvis egna bilder, hemsidelänkar och kontaktformulär samt möjlighet till vårt smarta publiceringsverktyg BEVAKA. Läs mer om våra medlemskap här.

Hur länge får mitt evenemang synas på Alla Mässor?

Du bestämmer själv hur lång tid innan mässan eller konferensen startar som du vill att den ska visas. Förslagsvis publicerar du ditt evenemang i god till innan utsatt datum. Det kan vara två år, två månader, eller två dagar. När ditt evenemang är genomfört hamnar det sedan i vårt arkiv, fortsatt sökbart på sidan och i sökmotorer.

Kan jag lägga upp information om min möteslokal hos er?

Möteslokaler är i allra högsta grad välkomna att synas hos oss. Precis som för de andra typerna av medlemmar, erbjuder vi även här både gratis- och betalmedlemskap. Ta reda på vilket medlemskap som passar din lokal här.

Mitt företag arrangerar inga evenemang. Vad kan vi få ut av att vara medlem hos er?

Oavsett ditt företags ambitionsnivå så är du alltid välkommen att ansluta det till Alla Mässor. Vi erbjuder i dagsläget tre olika typer av medlemskap för företag: BASIC, ett kostnadsfritt alternativ för dig som vill ligga mer eller mindre passivt i medlemsregistret med en sparsam profilsida med kort information om verksamheten samt PREMIUM och PREMIUMPLUS för dig som vill få ut maximalt av tjänsten med en fullmatad profilsida med länkar och kontaktformulär samt möjlighet till vårt smarta publiceringsverktyg BEVAKA. Läs mer om fördelarna med att vara medlem på Alla Mässor och vilket medlemskap som passar ditt företag här.

Jag vill medverka som utställare eller föreläsare på ett evenemang som jag hittade på er sida. Hur gör jag?

Vill du medverka som utställare eller föreläsare eller av annan anledning komma i kontakt med ett evenemang, måste du kontakta arrangören för evenemanget i fråga. Förutsatt att arrangören är PREMIUM- eller PREMIUMPLUS-medlem hos oss på Alla Mässor, kan du enkelt kontakta denne med hjälp av kontaktformuläret som återfinns på sidan för evenemanget. Förfrågan skickas då direkt till ansvarig. I de fall en arrangör inte är en registrerad medlem får du i stället klicka dig vidare till evenemangets officiella hemsida.

Det är alltså endast våra betalmedlemmar som får tillgång till kontaktformuläret för direktkontakt.

Vad kostar det att bli medlem på Alla Mässor?

Ditt företag, oavsett om det arrangerar evenemang eller inte, är välkommet att synas hos oss. Vi erbjuder både gratis- och betalmedlemskap. Läs mer om fördelarna och vilket medlemskap som passar ditt företag här.

Allmänna frågor

Vad är Alla Mässor?

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide utformad för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om oss här.

Vilka typer av evenemang finns på Alla Mässor?

Mässor (fackmässor och publika mässor) och konferenser. Sedan hösten 2018 välkomnar vi även utländska evenemang inom samma kategorier att synas hos oss.

Arrangerar ni evenemangen som är listade på er sida?

Nej, Alla Mässor står aldrig som arrangör för något av evenemangen som listas på www.allamassor.se.

Vad är BEVAKA?

BEVAKA en smart prenumerationstjänst för dig som är intresserad av att få de senaste evenemangs- och produktnyheterna som publiceras på allamassor.se direkt till din inkorg. Det kostar ingenting att bevaka en bransch, däremot är publiceringsverktyget endast förbehållet våra PREMIUM-medlemmar. Läs mer och börja BEVAKA här.

Bevaka dina intressen

Vi har utvecklat ett smart bevaka-verktyg för dig som är intresserad av att få de senaste evenemangs- och produktnyheterna inom en viss bransch direkt till din inkorg. Du meddelar oss dina intresseområden och vi gör resten!

Ta ett kliv ut ur boxen för traditionell marknadsföring

Våra medlemskap är utformade för att underlätta och effektivisera din verksamhets marknadsföring och hjälpa dig att träffsäkert nå ut till din målgrupp – vare sig du driver en möteslokal eller arrangerar, ställer ut eller på annat sätt deltar på mässor eller konferenser. Med oss är alla de komponenter som gör ett evenemang lyckat välkomna att växa!

Kontakta oss om du inte har fått svar på alla dina frågor

Maila till

[email protected]

Datumintervall
Generic filters
Välj typ
Fackmässa
Konferens
Publikmässa
Välj Län
Välj bransch
Välj stad
Välj land