Trädgård & Uteliv med Hantverk & Deli 2022 Ängelholm
Trädgård & Uteliv med Hantverk & Deli 2022 Ängelholm

23.04 - 24.04.2022

ÄNGELHOLM. Kickstarta våren med ett besök på Trädgård & Uteliv i Ängelholm!

Trädgård & Uteliv med Hantverk & Deli arrangeras i anslutning till Valhall Park Hotell i Ängelholm. Mässans karaktär med en öppen parkyta står i centrum och med den sköna rumslika bokskogen som gränsar mot området ger mässan en skön inramning.

Mässan hade premiär 2018 under namnet Picknick & Uteliv men bytte sedan namn till Trädgård & Uteliv när den blev en 2-dagarsmässa 2019. Intresset har vuxit  och det är en mässa med tillresande bussresenärer från både Skåne, Halland och Småland. Till 2022 väderskyddar vi flera delar av mässan med större utställartält där ni hittar flera av mässans utställare. På mässan möter du föreläsare, experter, en mängd utställare och du kan njuta av god mat eller en fika.

Barnen har sin del på mässan med aktiviteter speciellt för barnen. För de vuxna finns det finns intressanta utställningar att beskåda, spel för trädgården att pausa med, tipspromenad som avkoppling, miniworkshops att delta i och ännu mera att upptäcka.  Välkommen till en fullspäckad helg med trädgård, uteliv, hantverk, deli, inredning, design, konst och vad mer du behöver till ditt hem.


Betygsätt det här evenemanget
[Total: 0   Average: 0/5]

Dela:

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!