Teknikmässan 2020
Teknikmässan 2020

11.03 - 12.03.2020

BORLäNGE. Teknikmässan på Galaxen i Borlänge är den självklara starten för dig som i framtiden vill jobba som ingenjör. Här träffar du som elev människor och representanter som arbetar som ingenjörer och tekniker. Därför får du på Teknikmässan en uppfattning om vilka arbetsplatser i Dalarna som finns för dig som blivande ingenjör. Dessutom har du möjlighet att lyssna till inspirerande föredrag med företag och utbildningar och andra framstående personer. Christer Fuglesang är ett exempel på föreläsare som har gästat mässan. Forskaren Maria Strömme är ett annat.

Att läsa till ingenjör är ett smart val för framtiden då det finns gott om jobb efter studierna. Men hur lång är utbildningen, och vad tjänar man? Svaren får du på Teknikmässan!

  
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG