Tällbergs Dryck och Deli på Klockargårdens hotell
Tällbergs Dryck och Deli på Klockargårdens hotell

21.09 - 21.09.2019

TäLLBERG. 2018 hade vi premiär för Tällbergs Dryck och Deli på Klockargården. Evenemanget blev en riktig succé med nöjda besökare och utställare. Till 2019 ser det ut som vi kommer att få till ett än bättre evenemang som kommer att locka besökare från ett stort område. Vi har många boende på hotellet som kommer längre bort ifrån. Konceptet med pop-up pubar i alla små stugor på området skiljer oss från andra dryckesmässor. Just det här att besökarna kunde gå mellan pubarna och provsmaka, ta sitt halvfulla glas och sätta sig ute på tunet mellan pubarna för att sedan vandra vidare för att fylla på glaset på nästa plats.

Tällberg är ett populärt besöksmål i Dalarna och känt över stora delar av landet för sina fina miljöer, oslagbar utsikt, maten och dryckeskunskapen. Den 21:e september arrangeras Tällbergs Dryck & Deli på Hotell Klockargården.

Festivalen börjar med provsmakningar i de olika pop-pubarna med lokala ölsorter mellan kl. 14-19.00 för att sedan avslutas med underhållning i hotellets Kultursalong kl. 19-24.00 där det erbjuds mat och livemusik.
Dela:Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG