Tak & Fasad + Energieffektiva Hus 2019
Tak & Fasad + Energieffektiva Hus 2019

27.08 - 27.08.2019

KIRUNA. På Tak & Fasad i Kiruna uppdateras du med alla de nya produktnyheterna inom området tak och fasad. Hit letar sig arkitekter, konstruktörer, inköpare och projektledare på de större byggföretagen men också beställare inom fastighetsförvaltning för privat, industri, stat, kommun, och offentlig sektor.

Tak & Fasad arrangeras parallellt med Energieffektiva Hus som i sin tur riktar sig till arkitekter, bygg-, VVS- och energikonsulter, projektingenjörer, fastighetsägare, förvaltare samt större entreprenörer och installatörer, som vill inhämta kunskap om produkter och nya tekniker för ett energieffektivt och hållbart byggande. 

Tak & Fasad och Energieffektiva Hus i Kiruna är renodlade fackmässor och är endast öppna för branschen. Föranmälan krävs.
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG