Slöjdmässan i Hjo 2020
Slöjdmässan i Hjo 2020

10.07 - 12.07.2020

HJO. Slöjdmässan i Hjo är en av de största och mest populära hantverksmässorna i Skandinavien och är sedan länge känd för sin höga kvalitét. Cirka 300 utställare visar här, i Hjos Stadspark, årligen upp nordiskt hantverk. Både i gammal och modern form. Keramik, trä, tyger, läder, skinn, korgar och mycket mer är vanligt förekommande produkter bland utställarna. Utöver detta har du möjligheten att ta del av hur man exempelvis bereder lin, smider, flätar rotting och väver.

I över 30 år har Slöjdmässan i Hjo lockat nyfikna och intresserade besökare från hela Sverige. 2020 arrangerar man man mässan 10-12 juli.
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG