Släktforskardagarna 2020
Släktforskardagarna 2020

22.08 - 23.08.2020

SKöVDE. Släktforskardagarna äger rum varje år i augusti av medlemsföreningarna i Sveriges Släktforskarförbund som har sina säten runt om i landet. 22-23 augusti 2020 är det Skövdes tur att stå värd. Och precis om vanligt är detta mässan för dig som har ett intresse för släktforskning. Men också för dig som bara är nyfiken på området. Med temat "Skaraborg - från viking till soldat" tar Släktforskardagarna i Skövde ett helhetsgrepp på Skaraborgs spännande historia. Mässan tar plats i Arena Skövde, där ett trettiotal föreläsningar och drygt 100 utställare med koppling till släktforskning och historia kommer att samsas.

Släktforskardagarna lockar årligen ca. 3000-5000 besökare. Detta gör evenemanget till ett av världens största i sitt slag.
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG