Skogsindustridagarna 2024
Skogsindustridagarna 2024

21 mars 2024 - 22 mars 2024

SUNDSVALL. Skogsindustridagarna 2024, vårt klassiska seminarium för massa- och pappersindustrin.
Den 21-22 mars ses vi i Sundsvall för föreläsningar, utbildningar, utställning och andra aktiviteter.

Mötesplatsen för svensk skogsindustri
Skogsindustridagarna i Sundsvall är den självklara mötesplatsen för svensk skogsindustri. Utmaningarna är många, men möjligheterna är ännu fler. På Skogsindustridagarna samlas vi som har skogen närmast hjärtat. Tillsammans formar vi framtiden.

Den gröna omställningen är en fantastisk chans och en rejäl utmaning. Samtidigt blir vi påverkade av osäkerheten i vår omvärld och en svagare konjunktur. Vi behöver alla hjälpas åt för att klara hållbarhetsmålen utan att kostnaderna för varken personal, råvaror eller energi ökar. Detta kommer att vara temat på Skogsindustridagarna 2024. Självklart blir det även presentationer av nya stora anläggningar samt skador och haverier som vi kan ta lärdom av.

Några spännande programpunkter att se fram emot
- Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur – Nyheter och förtydliganden gällande trycksatta utrustningar - Sanna Sandkvist, Kiwa.
- Skador i sodapanna - Robert Sandin, Pulp & Power.
- Låt roboten göra jobbet i löprännan - Rickard Perman, Andritz.
- Krav på hållbarhetsrapportering enligt CSRD – är ni förberedda? - Helena Söderqvist och Lina Wing, 2050.

Kostnadsfria miniutbildningar dagen innan kl.16.00-18.00.

Vill du ställa ut på Skogsindustridagarna 2024?
Som utställare får du och ditt företag möjlighet att träffa hela branschen på ett och samma ställe, ett utmärkt tillfälle att presentera era produkter och tjänster för en initierad och intresserad publik. Missa inte chansen att vara med i händelsernas centrum.

Skogsindustridagarna är en unik plattform för att utveckla din verksamhet, få insikter om branschtrender och bidra till en mer hållbar framtid. Boka din plats redan nu. Fortlöpande uppdatering av program med information om föredragshållare och ämnen finns på vår hemsida.
Läs mer och anmäl dig här: https://www.kiwa.com/se/sv/tjanster2/utbildning/skogsindustridagarna/

Hoppas vi ses!