Nordiska Trädgårdar 2025

Nordiska Trädgårdar 2025

27 mars 2025 - 30 mars 2025

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Nordiska Trädgårdar är en årlig trädgårdsmässa i Stockholm som hålls på Stockholmsmässan Älvsjö. Mässan är en av de största trädgårdsmässorna i Norden och riktar sig till alla som är intresserade av trädgård, oavsett om man är proffs eller hobbyodlare.

Under trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar träffar du utställare av olika trädgårdsprodukter och tjänster, från växter och frön till trädgårdsmöbler och trädgårdsverktyg. Du tar också del av seminarier och föreläsningar inom olika ämnen som rör trädgårdsskötsel och odlingsteknik.

På Nordiska Trädgårdar i Stockholm finns också en rad trädgårdsdesigners och trädgårdsarkitekter som presenterar sina senaste projekt och ger råd och tips om hur man skapar en vacker och hållbar trädgård. För den som är sugen på att köpa växter och trädgårdsprodukter finns det också gott om möjligheter att göra det på plats.

Mässan är ett utmärkt tillfälle att träffa andra trädgårdsentusiaster och att få inspiration och idéer till sin egen trädgård. Nordiska Trädgårdar är en upplevelse för alla sinnen och ett måste för den som älskar trädgård och natur.

Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan i Älvsjö är också en bra möjlighet för företag och organisationer inom trädgårdssektorn att nätverka och marknadsföra sig själva. Många utställare visar upp sina senaste produkter och innovationer, och det är ett utmärkt tillfälle att få feedback från besökare och andra aktörer inom branschen.

Sök evenemang