Noliamässan 2024

Noliamässan 2024

7 augusti 2024 - 11 augusti 2024

PITEå. Noliamässan i Piteå är en årligt återkommande mässa som bjuder in besökare till en unik handelsplats och en sprudlande folkfest. Mässan erbjuder en imponerande variation av produktområden där utställare visar upp det senaste inom respektive bransch. Besökarna kan utforska en mängd olika produkter och tjänster inom mat och dryck, bygg- och inredning, formgivning och design, hälsa och skönhet, jakt, fiske och vildmarksliv, teknik och motor, samt samhälle och näringsliv. Det är en unik möjlighet att få en överblick över marknadens trender och nyheter inom olika områden.

Mässan är en kreativ plattform där besökarna kan få idéer och inspiration till sina egna projekt och livsstilar. Genom att interagera med utställarna och ta del av deras kunskap och expertis, kan man upptäcka nya lösningar, produkter och tjänster som kan förbättra vardagen eller projekt man arbetar med. Det är också ett utmärkt tillfälle att få råd och tips från experter inom olika branscher.

Noliamässan är inte bara en handelsplats utan också en folkfest som lockar uppemot 80 000 besökare varje år. Atmosfären är fylld av glädje och entusiasm när människor med olika intressen och bakgrunder samlas för att uppleva allt mässan har att erbjuda. Det är en plats att möta likasinnade människor, utbyta erfarenheter och skapa minnesvärda ögonblick.

2024 äger Noliamässan rum i Piteå.

KATEGORI : bomässor

Sök evenemang