MyDOG 2025

MyDOG 2025

3 januari 2025 - 6 januari 2025

GöTEBORG. MyDOG är en av Sveriges främsta mässor för hundägare och hundintresserade. Hundmässan äger rum varje år på Svenska Mässan i Göteborg och samlar hundrelaterade företag, organisationer, utställare och besökare från hela landet.

Hundmässan MyDOG erbjuder en mängd olika aktiviteter och utställningar för besökarna. Utställningarna inkluderar olika hundraser, tävlingar i lydnad och hopp, samt freestyle-uppvisningar där hundar och deras förare visar upp olika trix och konster. Mässan ger också besökarna möjlighet att träffa professionella hundtränare och veterinärer, samt att shoppa ett brett utbud av hundrelaterade produkter.

En av de mest populära delarna av mässan är hundutställningen, där hundar av olika raser visar upp sina unika egenskaper och förmågor. Utställningen är öppen för alla raser och är ett utmärkt tillfälle för hundägare att visa upp sin hund och få professionell feedback från duktiga domare.

Hundmässan på Svenska Mässan i Göteborg erbjuder också ett brett utbud av seminarier och föreläsningar för hundägare och hundintresserade. Dessa inkluderar allt från träningstips och råd om hundens hälsa, till information om olika hundraser och lagar och regler som gäller för hundägande.

Sammantaget är hundmässan MyDOG en viktig mötesplats för hundägare och hundintresserade i Sverige. Genom en mängd olika aktiviteter, utställningar och seminarier erbjuder mässan en unik chans att lära mer om hundar och hundägande, samt att träffa andra hundintresserade och utbyta erfarenheter och idéer.
KATEGORI : hundmässor

Sök evenemang