Mittia: Skogstransport 2021
Mittia: Skogstransport 2021

20.08 - 21.08.2021

LJUSDAL. Mittia: Skogstransport är den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen som samlar alla länkar i kedjan för transporter av skog - på väg, i skogen och vid industri & terminal.

Sedan 1999 har Mittia: Skogstransport vuxit till att bli Nordens främsta mötesplats för Dig som är en del av branschen. Här lanseras och visas de senaste nyheterna, här arrangeras provkörningar, här görs affärer och här diskuteras frågor som gör att branschen utvecklas. Våra utställare är tillverkare och säljare av produkter för allt som omfattar skogstransportkedjan; fordon, skogsmaskiner, efterfordon, påbyggnationer, lastbils och terminalkranar, lastmaskiner, maskiner/utrustning för skogsbilvägar, utrustning för skogstransporter via järnväg och sjö samt all relaterad kringutrustning.

Mässan sker utomhus för att skapa bra möjligheter för testkörningar och levande demonstrationer.

Mittia Event arrangerar även Mittia: Gård & Skog.
Dela:
KATEGORI : skogsmässor

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.