Lantbruket i Centrum 2024

Lantbruket i Centrum 2024

15 maj 2024 - 16 maj 2024

LIDKöPING. Lantbruket i Centrum i Lidköping utgör det tillskottet bland lantbruksmässor på den svenska mässkartan. Här får du möjligheten att interagera med och lära känna leverantörer inom lantbruk, vilka stolt presenterar de senaste innovationerna inom bland annat maskiner, utrustning och förnödenheter. Genom att besöka Lantbruket i Centrum får du inte bara en första inblick i de senaste produkterna på marknaden, utan du har även chansen att erhålla värdefulla tips och rådgivning från experter inom området.

För att ytterligare berika din mässupplevelse arrangeras under lantbruksmässan i Lidköping även seminarier. Dessa utgör en plattform där lantbrukets mest brännande frågor diskuteras ingående. Genom att stöta och blöta dessa ämnen ges deltagarna en unik möjlighet att fördjupa sina kunskaper, utbyta erfarenheter och bidra till den fortsatta utvecklingen av lantbruket.

Lantbruket i Centrum strävar efter att inte bara vara en mässa, utan även en kunskapsarena där deltagarna kan engagera sig, lära sig av varandra och vara en del av den framtida utvecklingen inom lantbruket. Lantbruksmässan i Lidköping blir således en central mötesplats för alla som delar passionen för lantbruk och vill vara i framkant när det gäller de senaste trenderna och frågorna som formar branschen.

KATEGORI : lantbruksmässor

Sök evenemang