Karlshamn Boat Show 2024

Karlshamn Boat Show 2024

16 augusti 2024 - 18 augusti 2024

KARLSHAMN. Karlshamn Boat Show är båtmässan för alla som är intresserade av båtar och marina äventyr. Med en mängd utställare som visar upp det senaste inom båtvärlden får besökarna möjlighet att utforska olika båttyper, storlekar och modeller. Oavsett om du är ute efter en motorbåt, segelbåt eller fritidsbåt, finns det något för alla smaker och behov. Dessutom kan du hitta ett brett utbud av båttillbehör och utrustning för att förbättra din båtupplevelse.

Båtmässan i Karlshamn erbjuder också en gastronomisk resa för besökarna. Här kan man njuta av läckra matupplevelser som speglar den marina atmosfären. Med ett utbud av färsk fisk och skaldjur, grillade läckerheter och andra delikatesser kommer dina smaklökar att bli väl omhändertagna.

Båtmässan Karlshamn Boat Show strävar efter att skapa en minnesvärd upplevelse för hela familjen. Förutom att utforska båtar, mat och konst, erbjuder mässan också andra spännande aktiviteter med marint tema. Det kan vara allt från båtturer och vattensporter till föreläsningar och workshops för barn och vuxna. Det finns något för alla åldrar och intressen, vilket gör Karlshamn Boat Show till en idealisk plats att tillbringa en familjevänlig helg.

Karlshamn Boat Show äger rum i Väggahamnen, vilket ger en idyllisk och stämningsfull atmosfär för evenemanget. Besökarna kan njuta av en vacker havsmiljö med båtar som ligger förtöjda vid kajerna.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i informationen som vi ger om den här mässan.
KATEGORI : båtmässor

Sök evenemang