Huseby Julmässa 2024
Huseby Julmässa 2024

9 november 2024 - 17 november 2024

HUSEBY. Huseby Julmässa är Nordens största julmässa med sina 170 utställare inom mat och hantverk; bland annat skickliga slöjdare, designers och spännande gårdsföretag med egentillverkade delikatesser gör sig påminda. Här på det historiska Huseby Bruk förvandlas gården till en gnistrande vinterdröm, där doften av glögg och nybakade lussebullar sveper genom luften.

Varje kväll tänder man under Huseby Julmässa 500 marschaller och 200 julgranar som sprider en fantastisk och magisk stämning.

Julmässan på Huseby är en sann skattkista av hantverk och lokala delikatesser. Stånden pryds av vackra handgjorda juldekorationer, unika konstverk och varma, hemstickade plagg. Hantverkarna skapar en färgsprakande symfoni av traditionellt svenskt konsthantverk, vilket ger besökarna möjlighet att hitta unika julklappar och samtidigt stötta småskaliga producenter.

För de små finns en speciell hörna där de kan ta del av pysselaktiviteter och med häst och vagn tas de små och stora besökarna på en charmig tur runt Huseby Bruk.

Det är inte bara en julmässa; det är en resa genom tiden där det traditionella möter det moderna. Julmässan på Huseby är en plats där gemenskap, kreativitet och julens magi förenas. Att vandra genom de dekorerade stånden, lyssna på stämningsskapande musik och dela ögonblick med nära och kära gör Huseby Julmässa till en minnesvärd tradition för både unga och gamla.
KATEGORI : julmässor

Sök evenemang