Helsingborgs Konst & Antikmässa 2024

Helsingborgs Konst & Antikmässa 2024

25 juli 2024 - 28 juli 2024

HELSINGBORG. Helsingborgs Konst- & Antikmässa är en årlig händelse som har vuxit till att bli en av Skånes mest populära antikmässor. Mässan är en tradition och ett efterlängtat sommarnöje för både samlare och nyfikna besökare när mässan fyller Helsingborg Arena under fyra dagar med en imponerande samling av tiotusentals föremål med spännande historia, ackompanjerade av erfarna och välkända antikexperter.

Upptäck Spännande Historia och Unika Föremål


Helsingborgs Konst- & Antikmässa är en skattkista för alla som älskar antikviteter och konstverk. Besökarna kan förvänta sig att hitta en mångfald av föremål från olika tidsperioder och kategorier. Allt från antika möbler och keramik till vintagekläder och smycken finns tillgängligt att upptäcka. Varje föremål berättar sin egen historia och bär på en unik charm som lockar samlare och historieentusiaster.

Möt Erfarna Antikexperter


För att ge en extra dimension till mässan finns erfarna och välkända antikexperter på plats för att dela sin kunskap och ge råd till besökarna. De kan bidra med detaljerade bakgrundshistorier om föremålen och hjälpa till med värderingar och autentisering. Besökarna har möjlighet att lära sig mer om antikviteter och få insikter om marknadens trender och värden.

En Oslagbar Atmosfär och Upplevelse


Helsingborg Arena förvandlas till en levande och dynamisk plats under mässan. Besökarna kan njuta av den speciella atmosfären där doften av gammalt trä och antika föremål fyller luften. Det är en möjlighet att umgås med likasinnade, träffa andra samlare och kanske hitta det perfekta tillägget till sin egen samling.

Sök evenemang