HANNOVER MESSE 2025

HANNOVER MESSE 2025

31 mars 2025 - 4 april 2025

HANNOVER. HANNOVER MESSE är världens ledande branschmässa för industriteknik och går i Hannover varje år. Här samlas företag från verkstadsteknik, elektroteknik och digital industri samt energisektorn för att presentera sina lösningar för en högpresterande och hållbar industri.

Ca 4 000 utställande företag fungerar som ett sammankopplat industriellt ekosystem och visar hur klimatneutralitet kan uppnås genom elektrifiering, digitalisering och automatisering. Mässan lockar hela 130 000 besökare från näringslivet och omfattar flera delmässor såsom Automation, Motion & Drives, Energy solutions, Digital Ecosystems och Engineered Parts & Solutions.

HANNOVER MESSE bjuder på kostnadsfri entré! Klicka här för att hämta ditt entrékort som uppgår till ett värde på ca 1020kr och gäller för hela veckan.

Svar på nutida utmaningar
Hur kan företag utnyttja automation, artificiell intelligens, förnybar energi och vätgas på bästa sätt? Ett besök på HANNOVER MESSE ger svar på dagens utmaningar under huvudtemat "Energizing a Sustainable Industry." Hemligheten ligger i branschöverskridande samarbete, omfamning av ny teknik och en tydlig politisk ram. Mässan är världens enda plattform som främjar nära samarbete mellan politik, industri och forskning för att utveckla lösningar och forma den nödvändiga omvandlingsprocessen.

Kontakt
Trade Fair Agency är Sverigeansvariga för HANNOVER MESSE och är den naturliga kontaktpunkten för svenska utställare och besökare. Kontakta info@tradefairagency.se för rådgivning och information om HANNOVER MESSE 2024.

    KATEGORI : industrimässor

    Sök evenemang