Gymnasiemässan Nordväst 2024

Gymnasiemässan Nordväst 2024

11 november 2023 - 11 november 2023

STOCKHOLM. Gymnasiemässan Nordväst gör sitt återtåg till Solnahallen i Stockholm för att ge elever i nordvästra Stockholm en möjlighet att utforska alternativen inför gymnasievalet. Med fokus på att underlätta övergången till gymnasieskolan skapar mässan en plattform där elever kan få insikt och information om olika gymnasieprogram och skolor. Solnahallen blir återigen samlingsplatsen för denna betydelsefulla händelse.

Gymnasiemässan Nordväst ger eleverna en unik möjlighet att upptäcka olika gymnasieprogram och skolor. Här kan eleverna interagera med representanter från olika skolor och ställa frågor för att få en bättre förståelse för utbildningsmöjligheterna som finns tillgängliga. Genom att delta på mässan kan eleverna få en tydligare bild av vilka program som passar deras intressen, mål och framtida karriärplaner.

Solnahallen är den perfekta platsen för Gymnasiemässan Nordväst. Med sin centrala belägenhet och stora utställningsyta erbjuder hallen en bekväm och tillgänglig miljö för elever och utställare att mötas. Här kan eleverna vandra runt bland montrar och utställningar, samla broschyrer och material från olika skolor och delta i interaktiva aktiviteter som kan ge dem en mer hands-on upplevelse av gymnasiealternativen.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i informationen som vi ger om den här mässan.

KATEGORI : gymnasiemässor

Sök evenemang