Grillmässan GRILLAT 2024

Grillmässan GRILLAT 2024

3 maj 2024 - 4 maj 2024

GöTEBORG. Grillmässan GRILLAT i Göteborg är en hyllning till konsten att grilla och ett paradis för alla grillentusiaster där ute. Mässan äger rum i Eriksbergshallen och tar dig med på en resa till grillar och grilltillbehör från världens främsta tillverkare. Från klassiska kolgrillar till avancerade gasgrillar och innovativa elgrillar, det finns något för alla smaker och preferenser. Entusiaster får möjlighet att testa de senaste modellerna och jämföra funktioner för att hitta den perfekta grillen för sina behov.

GRILLAT erbjuder också möjligheten att prova på olika grilltekniker och smaker. Grillmästare och kockar delar med sig av sina hemligheter genom matlagningsdemonstrationer och besökare kan lära sig hur man skapar den perfekta rubben, mästrar konsten att långsam grillning och utforskar spännande smakkombinationer för såser och marinader.

Grillmässan i Eriksbergshallen i Göteborg är inte bara en mässa, det är en plats där grillentusiaster samlas för att dela sin passion och erfarenheter. Det är en plats där man kan upptäcka de senaste trenderna inom grillvärlden, mingla med likasinnade och skapa minnen kring den gemensamma kärleken till grillningen.

Sök evenemang