Formex 2021
Formex 2021

19.01 - 22.01.2021

STOCKHOLM. Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö i Stockholm är den största mässan och mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Mässan attraherar cirka 800 utställare och 20 00 besökare vid de två tillfällena som den arrangeras varje år. Tillsammans med över 500 medierepresentanter.

 

De senaste trenderna


Den typiske besökaren på Formex är inköpare, både nationella och internationella, grossister, importörer, agenter och producenter. Men även media från hela inredningsbranschen är på plats och bevakar och rapporterar om de senaste nyheterna och trenderna inom området. Det vill säga allt det senaste inom inredning, presentartiklar, design, grossister, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer.

Under Formex delas  även designprisen Formex Formidable och Formex Nova ut som främjar kvalitativ och intressant design.

 

OBS! Inställd med anledning av covid-19. Arrangeras igen 24-27 augusti 2021.Betygsätt det här evenemanget
[Total: 1   Average: 5/5]

Dela:
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

 
 

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.