Formex 2024

Formex 2024

27 augusti 2024 - 29 augusti 2024

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Formex är en av Nordens största mässor för inredning och design, och hålls två gånger om året på Stockholmsmässan i Älvsjö i Stockholm. Mässan samlar hundratals utställare och lockar tusentals besökare från hela världen.

Under Formexmässan upptäcker du de senaste trenderna inom inredning och design och träffar utställare från hela världen. Du har även möjlighet att delta i olika föredrag och workshops, och få inspiration och idéer för din egen inredning.

Utställarna på Formex representerar en mängd olika stilar, från klassisk till modern, och du kan hitta allt från möbler och textilier till belysning och konst. Det finns också en speciell avdelning för handgjorda produkter, där du kan upptäcka unika och hantverksmässigt tillverkade föremål.

Formex är också en bra möjlighet för designers och formgivare att knyta kontakter och visa upp sina produkter för en bred publik. Mässan erbjuder också en plattform för konstnärer och formgivare att delta i olika tävlingar och prisutdelningar.

Utöver försäljning och utställningar erbjuder Formexmässan också en mängd olika aktiviteter och evenemang, som exempelvis föreläsningar med framstående personligheter inom inredning och design.

Om du är intresserad av inredning och design är Formexmässan ett måste. Mässan erbjuder en unik möjlighet att upptäcka de senaste trenderna och att träffa utställare från hela världen, och är en bra plattform för formgivare och designers att visa upp sina produkter och knyta kontakter.

KATEGORI : stockholmsmässan

Sök evenemang