Eslövs Näringslivsdagar 2022
Eslövs Näringslivsdagar 2022

28 september 2022 - 29 september 2022

ESLöV. Därför:Eslöv är tillbaka med full kraft och i år firar vi tio år!

Näringslivsseminarium på Medborgarhuset, torsdagen den 29 september 8-12:
Möt Gunilla von Platen i ett samtal om mod, drivkrafter och livet som superentreprenör, riskkapitalist och välgörare men också om familjens dramatiska öde och om att vara annorlunda.

Micael Dahlen kommer att tala om sin senaste forskning och om hur siffrorna styr våra liv och om hur mätningar påverkar oss.

Cecilia Nebel har ett förflutet som nyhetsjournalist, men bestämde sig för att gå sin egen väg och satsa på livejournalistik på scen och framför kamera. Cecilia leder och moderera näringslivsseminariet.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få möta det växande näringslivet i Eslöv! Jag tror vi kommer att skapa magi – tillsammans.
Som sidekick har Cecilia med sig David Persson som är svensk mästare i magi och erbjuder en show fylld av skratt, interaktion och magi i ett högt tempo.

Galamiddag Medborgarhuset, torsdagen den 29 september 18-23:
Det kommer att vara ett fullkomligt prisregn, god mat och dryck, underhållning och massor av trevliga och roliga människor.
Kvällens underhållare är David Lindgren – fantastisk underhållare utan några artistiska hinder – sångare, musikalartist, programledare för Let's Dance och Melodifestivalen – en av de mest efterfrågade artisterna i Sverige idag.  • därför eslöv näringslivsdagar
  • därför eslöv näringslivsdagar
  • därför eslöv näringslivsdagar
  • därför eslöv näringslivsdagar
  • därför eslöv näringslivsdagar
  • därför eslöv näringslivsdagar