[INSTÄLLD] Eriksberg Boat Show 2024
[INSTÄLLD] Eriksberg Boat Show 2024

12 april 2024 - 14 april 2024

GöTEBORG. Eriksberg Boat Show äger rum I Eriksbergs anrika varvsområde i Göteborg och låter dig upptäcka båtlivet i dess rätta miljö. Med tre fullspäckade dagar fyllda till bredden med vackra och snabba båtar, måste ha-tillbehör, nödvändig utrustning, spännande aktiviteter och roande underhållning, är den här flytande båtmässan mitt i Göteborgs Hamns varvsmiljö den perfekta starten på båtsäsongen.

Mässan erbjuder ett brett utbud av olika typer av båtar, från mindre fritidsbåtar till större motorbåtar och segelbåtar och är en viktig plattform för båtbranschen i Sverige, där företag kan visa upp sina senaste produkter och innovationer, skapa nya affärsmöjligheter och kontakter, samt öka intresset och medvetenheten om bland annat båtsporten och båtsäkerhet.

Det finns också en mängd olika tillbehör och utrustning på mässan, inklusive motorer, navigation och säkerhetsutrustning. Eriksberg Boat Show och dess utställare ger besökare mer kunskap och hjälp att hitta rätt utrustning för deras behov.

OBS! Eriksberg Boat Show arrangeras inte 2024 utan flyttas till april 2025.


KATEGORI : båtmässor