En Öl & Whiskymässa 2025

En Öl & Whiskymässa 2025

25 april 2025 - 26 april 2025

GöTEBORG. En Öl- och Whiskymässa i Göteborg är ett spännande evenemang för alla öl- och whiskyälskare. Mässan äger årligen rum på Svenska Mässan och lockar med ett stort utbud av utställare som presenterar en mångfald av öl och whisky från olika delar av världen. Besökarna har möjlighet att prova olika smaker och lära sig mer om tillverkningsprocesser och bästa sättet att njuta av dryckerna.

Mässan erbjuder provningar där man kan utforska olika smakprofiler och lära sig mer om de olika dryckernas egenskaper. Det finns också möjlighet att träffa experter, bryggare och destillatörer som delar med sig av sin kunskap och passion för öl och whisky. Seminarierna och föreläsningarna ger ytterligare insikt i branschen och de senaste trenderna.

Öl- och whiskymässan på Svenska Mässan i Göteborg är en unik möjlighet att upptäcka nya smaker, lära sig mer om dryckernas historia och tillverkningsprocesser samt möta likasinnade människor. Det är ett måste-besök för alla som älskar öl och whisky och vill fördjupa sin kunskap och upplevelse av dessa drycker.Sök evenemang