Elmia Verktygsmaskiner 2024

Elmia Verktygsmaskiner 2024

14 maj 2024 - 17 maj 2024

JöNKöPING. Elmia Verktygsmaskiner på Elmia i Jönköping utgör navet för den svenska tillverkningsindustrin, där företag har möjlighet att bedriva affärer och skapa nya kontakter som utgör kärnan för företagets fortsatta utveckling.

Inom ramen för de övergripande Elmia Produktionsmässorna, där sex mässor samtidigt tar plats, intar Elmia Verktygsmaskiner en framträdande position som en central plattform för att presentera och utforska det senaste inom verktygsmaskinssektorn. Deltagande företag och yrkesverksamma ges här inte bara en chans att hålla sig à jour med de senaste innovationerna och teknologierna, utan också möjligheten att aktivt delta i affärsförhandlingar och nätverksskapande med branschens ledande aktörer.

Elmia Verktygsmaskiner ger en unik inblick i framtidens trender och utveckling inom verktygsmaskinsindustrin och skapar en miljö där kunskapsutbyte och affärsrelationer står i centrum. Genom att vara en del av denna mässa positionerar sig företag inom tillverkningssektorn för framgång och tillväxt.Sök evenemang