Elmia Game Fair 2021
Elmia Game Fair 2021

13.05 - 15.05.2021

JöNKöPING. Jaktmässan Elmia Game Fair på Elmia i Jönköping är Sveriges största jaktmässa och ett populärt besöksmål för alla med intresse för jakt och hundvård. Mötesplatsen är ett utmärkt tillfälle för dig att införskaffa allt det där du behöver för att lyckas med din jakt. Oavsett om du är ute efter ett nytt vapen, ammunition, kläder eller ett nytt kikarsikte.

På jaktmässan i Jönköping är branschens ledande företag på plats. Kanske kommer du dessutom hem med en ny jaktresa i det där kikarsiktet du precis köpte. Eller så köper du ingenting alls, utan berikar dig på kunskaper genom att ta del av seminarier eller bara umgås med likasinnade. Det spelar alltså ingen roll vilken kunskapsnivå eller vilken grad av jaktintresse du besitter. På Elmia Game Fair jaktmässa på Elmia i Jönköping 13-15 maj 2021 är alla med ett intresse för jakt och hundvård välkomna!

 
Dela:
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.