Elmia Game Fair 2021
Elmia Game Fair 2021

13.05 - 15.05.2021

JöNKöPING. Elmia Game Fair är Sveriges största jaktmässa och ett populärt besöksmål för alla med intresse för jakt och hundvård. Mötesplatsen är ett utmärkt tillfälle för dig att införskaffa allt det där du behöver för att lyckas med din jakt. Oavsett om du är ute efter ett nytt vapen, ammunition, kläder eller ett nytt kikarsikte. På jaktmässan är branschens ledande företag på plats. Kanske kommer du dessutom hem med en ny jaktresa i det där kikarsiktet du precis köpte. Eller så köper du ingenting alls, utan berikar dig på kunskaper genom att ta del av seminarier eller bara umgås med likasinnade. Det spelar alltså ingen roll vilken kunskapsnivå eller vilken grad av jaktintresse du besitter. På Elmia Game Fair på Elmia i Jönköping 13-15 maj 2021 är alla med ett intresse för jakt och hundvård välkomna!

 
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG