Elmia Automation 2024

Elmia Automation 2024

14 maj 2024 - 17 maj 2024

JöNKöPING. Elmia Automationutspelar sig på Elmia i Jönköping och fungerar som en mötesplats och mässa för den svenska tillverkningsindustrin. Här får företag möjlighet att bedriva affärer och knyta nya, värdefulla kontakter som utgör katalysatorer för företagets fortsatta utveckling.

Som en del av det övergripande arbetsnamnet Elmia Produktionsmässor, där sex mässor sammanstrålar, tar Elmia Automation ledningen som en viktig plattform för att visa upp och ta del av det senaste inom automationssektorn. Genom att delta här får företag och yrkesverksamma chansen att inte bara hålla sig uppdaterade om de senaste teknologiska framstegen, utan också att aktivt delta i diskussioner och utbyta idéer med branschens ledande aktörer.

Elmia Automation erbjuder därmed en unik möjlighet att utforska innovativa lösningar, investeringsmöjligheter och framtidens trender inom automation. Genom att vara en del av denna mässa positionerar sig företag inom tillverkningsindustrin för framgång och hållbar tillväxt.Sök evenemang