Elmia 3D 2024

Elmia 3D 2024

14 maj 2024 - 17 maj 2024

JöNKöPING. Elmia 3D i Jönköping är den främsta 3D-mässan för den svenska tillverkningsindustrin, där affärsmöjligheter och nätverksbyggande står i fokus för att driva företagsutveckling framåt.

Inom ramen för de övergripande Elmia Produktionsmässorna, som omfattar sex parallella mässor, tar Elmia 3D täten som en central plattform för att presentera och utforska det senaste inom tredimensionell teknologi. Mässan skapar en mötespunkt där företag kan knyta affärskontakter och delta i meningsfulla interaktioner som stimulerar tillväxt och innovation inom den svenska tillverkningssektorn.

Genom att delta i Elmia 3D får företag och yrkesverksamma en möjlighet att inte bara visa upp sina senaste produkter och tjänster, utan också att engagera sig i ömsesidigt givande diskussioner och skapa långsiktiga relationer. Här möts branschens ledande experter och aktörer för att utforska och driva på framsteg inom områden som 3D-utskrift, digital tillverkning och andra avancerade tillverkningsmetoder.Sök evenemang