Digital Rekryteringsmässa 2024

Digital Rekryteringsmässa 2024

16 september 2024 - 16 september 2024

DIGITAL.  

FÖR ARBETSGIVARE:

Har du också upplevt den där ”om jag bara kunde vrida tiden tillbaka”-känslan från traditionella jobbmässor?

Du har lagt tid och pengar, bokat hotell och skaffat en snygg monter. Men - du missade just stjärnkandidaten, för att du var upptagen med en annan mässbesökare. Nu finns det ingen chans för dig att hitta personen.

Vad händer då?

  • Tappade konkurrensfördelar: Missade möjligheter att anställa de bästa talangerna kan leda till att dina konkurrenter tar ledningen.

  • Ökad rekryteringskostnad: Genom att inte hitta rätt kandidater på plats kan du tvingas använda mer tid och pengar på framtida rekryteringsprocesser.

  • Minskad produktivitet: En ineffektiv rekryteringsprocess kan påverka arbetsmiljön och leda till ökad personalomsättning.


Ett axplock av nöjda kunder som fått stort värde av medverkan:
Astar
Bodens kommun
Clockwork
Foundever
Försäkringskassans IT-avdelning
Iris
Norrköpings kommun
Releasy
Svenska Turistföreningen
Taxi Stockholm

FÖR BESÖKARE:

På Rekryteringsmässan Online träffar du arbetsgivare och utbildningsanordnare med bara ett klick. Genom chatt eller videosamtal får du chansen att knyta kontakter och hitta din perfekta matchning, utan att ens behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem!

Inget krångel, inga långa resor. Du kan enkelt logga in från din dator, surfplatta eller mobil och utforska hela utbudet av spännande möjligheter. Vi rekommenderar att du använder en dator för att få den bästa upplevelsen på mässan.

Och vet du vad som är bäst av allt? Eventet är helt GRATIS för dig som besökare! Så varför vänta? Klicka på knappen nedan och kasta dig in i denna enastående möjlighet att hitta din drömframtid!

Sök evenemang