Custom Motor Show 2024

Custom Motor Show 2024

28 mars 2024 - 1 april 2024

JöNKöPING. Custom Motor Show är en årlig bilmässa som äger rum på Elmia i Jönköping under påskhelgen och är inriktad på prestandabilar och custombyggda bilar. Mässan är en av Nordens största inom sitt område och samlar många tiotusentals besökare varje år.

Under mässan kan besökarna beundra ett brett utbud av fordon, från exklusiva superbilar till unika custombyggen. Det finns också utställningar med tillbehör, stylingdelar och tekniska produkter för att förbättra prestandan hos bilar.

Custom Motor Show är en bilmässa som lockar både entusiaster och professionella inom bilbranschen till Elmiamässan. Det finns möjlighet för besökare att se på de senaste modellerna från kända bilmärken och även beundra unika och ovanliga bilar från privatpersoner. Mässan är också en bra möjlighet för besökare att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och idéer.

Det finns också en rad olika evenemang och aktiviteter som äger rum under mässan. Dessa inkluderar tävlingar, demonstrationer av fordon, och provkörningar av utställda bilar. För de som är intresserade av att köpa eller sälja bilar finns det också en handelsplats där man kan hitta ett brett utbud av fordon och tillbehör till försäljning.

Mässan lockar bilentusiaster från hela Norden till Jönköping och är ett måste för den som är intresserade av det här området.
Sök evenemang