Bruksvallarna Game Fair & Outdoor 2023

Bruksvallarna Game Fair & Outdoor 2023

4 augusti 2023 - 5 augusti 2023

BRUKSVALLARNA. Bruksvallarna Game Fair & Outdoor är den ultimata mötesplatsen för alla som älskar och värdesätter naturen och friluftslivet. Med en imponerande bredd av fokusområden såsom jakt, fiske, mat, kurser, hantverk, terrängfordon och uppvisningar, lockar denna outdoormässa ett hundratal utställare från hela landet. Dessutom bjuder mässan in till intressanta föreläsningar som berikar besökarnas kunskap och motivation.

Mässan erbjuder en mångfald av aktiviteter och utställningar som tillfredsställer alla typer av outdoorälskare. Oavsett om du är intresserad av jakt, fiske, matlagning över öppen eld eller att lära dig hantverkskunskaper, finns det något för alla. Besökarna kan utforska och upptäcka det senaste inom utrustning, teknik och metoder för att förbättra sin frilufts- och jakterfarenhet.

Bruksvallarna Game Fair & Outdoor är också hem för terrängfordonsentusiaster. Besökarna kan beundra och utforska de senaste modellerna av terrängfordon och utrustning för äventyrliga resor i naturen.

För att ytterligare berika besökarnas upplevelse bjuder Bruksvallarna Game Fair & Outdoor in till inspirerande föreläsningar. Experter och eldsjälar inom olika områden delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter, vilket ger en möjlighet att lära sig mer om naturen, friluftslivet och bevarandet av vår omgivning.

Nästa Bruksvallarna Game Fair & Outdoor äger rum under första helgen i augusti 2023. Det är en chans för naturälskare och friluftsentusiaster att samla inspiration, göra nödvändiga inköp och träffa likasinnade.

Sök evenemang