Bokmässan Göteborg 2024

Bokmässan Göteborg 2024

26 september 2024 - 29 september 2024

GöTEBORG. Bokmässan i Göteborg är en årlig händelse som lockar tusentals besökare från hela landet. Mässan äger rum på Svenska Mässan i Göteborg och är en av de största bokmässorna i Norden. Under mässan finns möjlighet att träffa författare, köpa böcker, delta i seminarier och workshops och mycket annat.

Mässan är öppen för allmänheten och aktiviteter som finns att ta del av på mässan inkluderar författarsamtal, författarworkshops, boksigneringar, bokprat och mycket mer. Dessutom finns det möjlighet att köpa böcker av alla de stora förlagen samt av mindre oberoende förlag och bokhandlare.

En av höjdpunkterna på mässan är de olika författarsamtalen där besökarna kan få möjlighet att träffa och ställa frågor till sina favoritförfattare. Många av de stora författarna är på plats under mässan och det finns alltid många intressanta samtal att delta i.

Det finns också möjlighet att delta i olika seminarier och workshops. Dessa ger besökarna möjlighet att lära sig mer om olika ämnen och få professionell hjälp med att skriva och publicera böcker. Många författare och andra experter på området deltar i dessa seminarier och workshops och det finns alltid mycket att lära.

En annan annan stor aktivitet på Bokmässan i Göteborg är de olika boksigneringarna som arrangeras. Här kan besökarna få sin bok signerad av sin favoritförfattare och köerna ringlar sig ofta långa för att få träffa de stora författarna.

Bokmässan i Göteborg är en fantastisk händelse för alla bokälskare och ger möjlighet att träffa författare, köpa böcker, delta i seminarier och workshops och mycket annat. Mässan är en årlig händelse som inte får missas och som lockar tiotusentals besökare från hela landet.

KATEGORI : bokmässor

Sök evenemang