Bokmässan Göteborg 2020
Bokmässan Göteborg 2020

24.09 - 27.09.2020

GöTEBORG. OBS Med anledning av covid-19 ställer mässan 2020 om till en digital bildningshubb (24-25 september) och litteraturfestival (26-27 september).

Bokmässan i Göteborg på Svenska Mässan är den mest självklara mötesplatsen för hela bok- och biblioteksbranschen. Och även för alla oss vanliga som tycker om att läsa. Oavsett om du föredrar deckare, noveller, nyheter eller tidskrifter. Evenemanget är fyra dagar av inspiration och en av de stora kulturella mötespunkterna i Sverige.

Bokmässan samlar årligen förlag, tidskrifter, myndigheter och universitet för att visa upp sina bästa sidor. Och i det gedigna seminarieprogrammet hittar du alltid tusentals opinionsbildare, forskare, författare och kulturpersonligheter.

Förra upplagan av Bokmässan Göteborg lockade 86 132 st besökare vilket gör evenemanget till den överlägset största bland bokmässor i Norden.

Det land som särskilt kommer att lyftas fram under Bokmässan 2020 är Sydafrika. Dessutom sätts fokus på de nya satsningarna LÄS! LÄS! LÄS! samt Digital kultur.

OBS Med anledning av covid-19 ställer mässan 2020 om till en digital bildningshubb (24-25 september) och litteraturfestival (26-27 september).
Dela:
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
TUPP reklam AB

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
AB Broderstugan Kök & Bar
Malmö
Hoppa till sida:
1 2 3 4 5

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.