Bokmässan 2020




Bokmässan 2020

24.09 - 27.09.2020

GöTEBORG.

Bokmässan på Svenska Mässan i Göteborg är den mest självklara mötesplatsen för hela bok- och biblioteksbranschen. Och även för alla oss vanliga som tycker om att läsa. Oavsett om du föredrar deckare, noveller, nyheter eller tidskrifter. Evenemanget är fyra dagar av inspiration och en av de stora kulturella mötespunkterna i Sverige.


Bokmässan samlar årligen förlag, tidskrifter, myndigheter och universitet för att visa upp sina bästa sidor. Och i det gedigna seminarieprogrammet hittar du alltid tusentals opinionsbildare, forskare, författare och kulturpersonligheter.


2019 lockade Bokmässan 86 132 st besökare vilket gör evenemanget till den överlägset största mässan i sitt slag i Norden.


Det land som särskilt kommer att lyftas fram under Bokmässan 2020 är Sydafrika. Dessutom sätts fokus på de nya satsningarna LÄS! LÄS! LÄS! samt Digital kultur.

Dela:
 
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

MONTERFÖRETAG

Godkänd
LIMExpo AB
Norrtälje

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
Tält & Event

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Click to Hide Advanced Floating Content

Click to Hide Advanced Floating Content


TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG