Antik- och Samlarmässa i Arvika 2024
Antik- och Samlarmässa i Arvika 2024

16 mars 2024 - 17 mars 2024

ARVIKA. Antik- och Samlarmässan i Arvika är en årlig antikmässa som samlar entusiaster från hela Sverige. Under mässan samlas säljare och köpare för att handla med antikviteter och diverse samlarföremål. Mässan äger rum i Parkhallen och är öppen för allmänheten under två dagar.

Besökarna på antikmässan i Arvika kan förvänta sig att se en mängd olika föremål från olika tidsperioder. Det kan vara allt från möbler, kuriosa, porslin och mynt till vykort, vapen, allmoge, ur, textilier, frimärken, glas med mera.. Säljarna kommer från olika delar av Sverige och har med sig sina mest värdefulla och intressanta föremål för att sälja till besökarna.

Utöver att handla antikviteter och samlarobjekt finns det också möjlighet att lära sig mer om dem. Många av säljarna är experter på sina föremål och kan ge besökarna information om deras historia och värde. Det är en fantastisk möjlighet för antikentusiaster att lära sig mer om antikviteter och att få en större förståelse för deras betydelse och historia.

Antik- och Samlarmässan i Arvika är också en social händelse där besökarna kan träffa likasinnade människor och dela sin passion för antikviteter. Det är en trevlig atmosfär där besökarna kan ta sin tid att titta runt och diskutera sina fynd med andra.
Sök evenemang